X marks the spot

Bij FileLinx werken dagelijks zo’n 30 slimmeriken in zelfsturende teams. Vanuit hun eigen discipline werken zij aan productontwikkeling, advisering, implementatie en ondersteuning van klanten.

Hard werken wordt beloond met een informele werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. FileLinx vindt het belangrijk dat de creatieve geesten voldoende geprikkeld worden met een goede dosis humor. Sinds oktober 2016 werken we vanuit het bruisende, technische ICT hart van Zuid-Holland: de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer.

Onze visie

Sluit naadloos aan op jouw organisatie

Al je informatie eenvoudig bereikbaar en overzichtelijk gepresenteerd volgens jouw specificaties. Eenvoudig integreren met andere systemen, soepel opschalen en meebewegen met elke verandering in je organisatie.

Stroomlijn je werkprocessen

Maak het je medewerkers én jezelf makkelijk. Zij kunnen eenvoudig zelf taken plannen, uitvoeren en terugkoppelen. En jij hebt direct inzicht in de openstaande en uitgevoerde taken.

Eenvoudig vinden, delen en bewerken

Eén opslagstructuur voor alle bestanden en informatie in je bedrijf. Koppel e-mails, documenten en afbeeldingen aan relaties of projecten. Vind, bewerk en deel informatie makkelijker dan ooit, waar je ook bent.

FileLinx in cijfers

30 medewerkers

9800 gebruikers

350 klanten

18 jaar actief

1 sterk team

Onze waarden

Innovatief

FileLinx heeft toekomstgericht denken hoog in het vaandel staan. Niet alleen is ons product gebouwd op verandering, onze innovatieve mindset vertaalt zich naar alle aspecten van ons dagelijks werk.

Dynamisch

Al je informatie eenvoudig bereikbaar en overzichtelijk gepresenteerd volgens jouw specificaties. Eenvoudig integreren met andere systemen, soepel opschalen en meebewegen met elke verandering in je organisatie.

Mensvriendelijk

Collega’s, partners, klanten... Uiteindelijk zijn we allemaal mensen. We gaan dus graag menselijk met elkaar om; open, eerlijk en positief.

Ons team

Frank Bunck

CEO

Paul van Wingerde

Commercieel Directeur

Paul van Baar

Manager Finance, HR & Quality

Remco Havenaar

Manager Consultancy & Support

Malu Dunsbergen

Finance

Marja Polderdijk

Office Manager

Sylvia van Rijt

Finance

Mick Braun

Sales Manager

Dorien Koekkoek

Marketing

Savid Meijer

Support Engineer

Björn Vaerewijck

Support Engineer

Elbrich Doornbos

Software Consultant

Dennis Oosterwolde

Software Consultant

Roy Pieters

Software Consultant

Bart van der Poel

Software Consultant

Benjamin Smits

Software Consultant

Marchel de Goeij

Product Manager

Martijn van IJperen

Product Manager

Arthur Pijpers

Software Engineer

Michel Stol

Product Manager

Sander Tegelaar

Software Engineer

Bart van der Vliet

Software Engineer

Bert Wulms

Software Engineer

Orestis Gkikas

Software Consultant / Partner Manager

Werken bij FileLinx?

Als ik het bij FileLinx niet naar m’n zin zou hebben, had ik het nooit meer dan 15 jaar volgehouden!
Bart van der Vliet, Software Engineer

Vanwege de groei van de organisatie heeft FileLinx vrijwel altijd behoefte aan goede, gemotiveerde medewerkers. We bieden je de kans om deel uit te maken van een team dat elke dag gepassioneerd werkt aan het nóg beter maken van onze dienstverlening en software.

Wanneer je jezelf in één van de onderstaande profielen herkent nodigen wij je van harte uit te reageren. Staat jouw droombaan er niet tussen, maar denk je wel van onschatbare waarde te zijn voor ons? Jouw open sollicitatie is ook van harte welkom!

Onze vacatures

Front-end developer

Als Front-end developer bij FileLinx werk je aan software waar dagelijks ongeveer 10000 gebruikers tegenaan kijken. Jij bent verantwoordelijk voor het met data vanuit de API ‘tot leven brengen’ van de statische componenten die worden ontwikkeld.

Download vacature

Sales consultant

Als Sales consultant heb je veel kennis van bedrijfsprocessen en zie je kansen om het platform in te zetten voor oplossingen bij organisaties die we bezoeken. Je bent verantwoordelijk voor het salestraject en adviseert de klanten met de juiste oplossing.

Download vacature

Customer service consultant

Als Customer service consultant omarm jij ieder vraagstuk zelf en treed je in eerste instantie op als ‘problem owner’. Wanneer je dit vraagstuk niet zelfstandig op kunt lossen dan kan je te allen tijde terugvallen op de collega’s binnen je team.

Download vacature