Als je klant het zelf kan, hoef jij het niet te doen

Laat je klant eenvoudig zelf zijn adres- of bestelinformatie aanpassen. Je klant ziet alleen het hoognodige, intuïtief en helder gepresenteerd, in jouw eigen huisstijl. En jij krijgt een seintje dat er iets gewijzigd is.

Veilig lijntje, tussen je klanten en je systemen

Met FileLinx als security guard

We kunnen in de portal informatie uit al je gekoppelde systemen tonen en bewerkbaar maken, met Filelinx als ultraveilig ‘doorgeefluik’.

Inloggen is mogelijk met naam/wachtwoord, of met two factor authenticatie.


Alerts

Een simpel seintje als er een verandering gecontroleerd moet worden

Als je klant informatie wijzigt of toevoegt aan zijn/haar profiel, wordt dit automatisch veranderd in je systemen, maar krijg je wel een notificatie, al dan niet met het verzoek om de wijziging te controleren.

De informatie van voor de aanpassing gaat natuurlijk nooit verloren; hiervoor kun je eenvoudig de bestandshistorie raadplegen.


Meer, groter, mooier!

Makkelijk uit te breiden, en volledig in jouw huisstijl

We modelleren de portal volledig naar de behoeften van jou en je klanten. In jouw eigen huisstijl, en perfecte interactie op elk device.

Later extra functionaliteiten toevoegen? Geen punt; het systeem is volledig schaalbaar.

Niet iedere gebruiker is gelijk

Daarom niet allemaal dezelfde interface

FileLinx houdt rekening met alle typen gebruikers. Zo geven wij een backoffice medewerker de volledige functionaliteit van FileLinx, zodat deze medewerker optimaal gebruik kan maken van alle geavanceerde functies van onze software. Een medewerker die maar één of een beperkt aantal taken in het proces hoeft af te handelen gaan we niet frustreren met alle functies van onze software. Die medewerker bieden wij een intuïtieve en overzichtelijke interface met alleen die informatie zichtbaar gemaakt die voor deze medewerker belangrijk is. Data invoer bij de bron is hot op dit moment. Zo kun je bijvoorbeeld intensiever samenwerken met externe partijen in projecten, of je klanten informatie aanbieden over orders, handleidingen, bestellingen et cetera. Wij kunnen deze portal bijvoorbeeld integreren in je website en volledig in jouw huisstijl maken.

Backoffice

Medewerkers die dagelijks gebruik maken van FileLinx, en uitleg hebben gekregen van de werking en functies.

Specifiek

Medewerkers die één of een beperkt aantal specifieke taken afhandelen in FileLinx. De interface moet afgebakend zijn voor alleen deze functies, en intuïtief en zonder uitleg te gebruiken zijn. Denk aan veldwerk, magazijn of productie.

Extern

Een externe gebruiker toegang bieden tot specifieke en afgebakende informatie uit FileLinx. De interface moet intuïtief en zonder uitleg te gebruiken zijn. Denk aan externe relaties of klanten die zelf specifieke informatie moeten kunnen inzien of updaten, zonder tussenkomst van je backoffice.

Futureproof

We begrijpen dat je organisatie kan veranderen en dat je software dan misschien niet meer aansluit op je wensen. FileLinx is eenvoudig aan te passen aan een veranderde situatie. Zo blijft jouw FileLinx omgeving altijd toegespitst op jouw situatie.

Modulair

Voor al je vraagstukken hebben wij apps ontwikkeld. Ze zijn voor 80% kant en klaar en worden door onze consultants volledig naar jouw wensen gepersonaliseerd. Ze werken allemaal samen binnen het FileLinx platform, zodat jij binnen één systeem precies krijgt wat je nodig hebt.

Lees verder

Persoonlijk

FileLinx brengt al je informatie samen in een overzichtelijk dashboard. Dit dashboard is jouw persoonlijke startpunt voor alles wat voor jouw werk belangrijk is. Maar er is meer waarmee jij grip kunt krijgen op je ongestructureerde data. Ontdek hoe FileLinx zich vormt naar jouw voorkeuren.

Lees verder

Overtuigd? Of heb je nog meer harde bewijzen nodig? We komen graag bij je langs voor een demo en het bespreken van je uitdaging.

Vraag een demo aan