Wat je nodig hebt, en wanneer

Onze software herkent informatie in al je documenten, koppelt deze documenten aan relaties, verwerkt bedrijfsprocessen in geautomatiseerde workflows en bewaart je informatie op een intelligente fileserver.

Neem afscheid van ongestructureerde data

Herkennen en verwerken

Automatisch en zonder gedoe

Geavanceerde software op het gebied van het automatisch herkennen en verwerken van inkoopfacturen maakt het herkennen en verwerken van documenten en facturen eenvoudiger en neemt de kans op fouten weg.

Lees verder

Workflows en processen

De juiste informatie binnen handbereik

FileLinx brengt al je informatie samen in een overzichtelijk dashboard. Dit is jouw persoonlijke startpunt voor alles wat voor jouw werk belangrijk is. Maar er is meer waarmee jij grip kunt krijgen op je ongestructureerde data.

Lees verder

Intelligente FileServer

Logische en veilige opslag

De intelligente FileServer is het hart van je FileLinx-omgeving. Je documenten worden voorzien van de juiste meta-informatie zodat je direct vindt wat je nodig hebt. En dankzij strenge beveiliging bepaal jij wie toegang heeft tot specifieke documenten.

Lees verder

Futureproof

We begrijpen dat je organisatie kan veranderen en dat je software dan misschien niet meer aansluit op je wensen. FileLinx is eenvoudig aan te passen aan een veranderde situatie. Zo blijft jouw FileLinx omgeving altijd toegespitst op jouw situatie.

Modulair

Voor al je vraagstukken hebben wij apps ontwikkeld. Ze zijn voor 80% kant en klaar en worden door onze consultants volledig naar jouw wensen gepersonaliseerd. Ze werken allemaal samen binnen het FileLinx platform, zodat jij binnen één systeem precies krijgt wat je nodig hebt.

Lees verder

Persoonlijk

FileLinx brengt al je informatie samen in een overzichtelijk dashboard. Dit dashboard is jouw persoonlijke startpunt voor alles wat voor jouw werk belangrijk is. Maar er is meer waarmee jij grip kunt krijgen op je ongestructureerde data. Ontdek hoe FileLinx zich vormt naar jouw voorkeuren.

Lees verder

Overtuigd? Of heb je nog meer harde bewijzen nodig? We komen graag bij je langs voor een demo en het bespreken van je uitdaging.

Vraag een demo aan