Workflows en processen

FileLinx brengt al je informatie samen in een overzichtelijk dashboard. Dit is jouw persoonlijke startpunt voor alles wat voor jouw werk belangrijk is. Maar er is meer waarmee jij grip kunt krijgen op je ongestructureerde data.

Opvolging en acties automatiseren

Laat het systeem vóór je werken

FileLinx stelt je in staat om handmatige handelingen om te zetten in automatische acties. Neem data uit externe systemen op in het proces en verrijk de output. Leg triggers op mappen of folders om daarmee automatisch processen te starten. Op het dashboard worden alle taken chronologisch weergegeven.


Snel vinden

Directe toegang tot je eigen geavanceerde zoekmachine

Zoek in documenten, processen, projecten en alle andere data via één ingang. De zoekresultaten worden overzichtelijk per categorie weergegeven.


Integreer met alles...

FileLinx valt als een schil om je bestaande informatiesystemen

Haal informatie uit verschillende systemen en presenteer die binnen één FileLinx omgeving. Deze informatie is te vanuit FileLinx te gebruiken zonder dat er onderliggende systemen hoeven te worden geopend. Combineer alle data en laat automatisch berekeningen uitvoeren om vervolgens met de uitkomst te werken in een proces.

...echt alles!

Agenda's en e-mail
Data uit ERP-systemen
Bestanden vanaf een gedeelde map op een server
Excel spreadsheets of Access databases
Data uit vrijwel alle branchespecifieke software
Agenda- & emailsoftware
ERP-systemen
GEdeelde bestanden
Excel spreadsheets en Access databases

Wil je weten of jouw software compatible is?

Neem contact op

Overtuigd? Of heb je nog meer harde bewijzen nodig? We komen graag bij je langs voor een demo en het bespreken van je uitdaging.

Vraag een demo aan